Olli Kohonen Vasemmistoliittolainen Oulusta - juttua maakunnasta ja vähän koko maailmastakin

Hirvisaaren linja jää elämään vahvana Perussuomalaisiin

Vaikka Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on päättänyt potkia natsiheilaajavalokuvaaja kansanedustaja James Hirvisaaren ulos puolueestaan (ja hyvä niin), eivät miehen edustamat ihmisvihamieliset poliittiset linjaukset katoa eduskuntaryhmästä(kään) minnekään. Tosin esimerkiksi Jussi Halla-aho, Olli Immonen ja Vesa-Matti Saarakkala osannevat toimia varsinkin tästedes sulavasanaisemmin, kun Hirvisaari joutuu nyt kohtuullisen lopullisesti politiikan viimeisimmälle mahdolliselle ulkoradalle.

Hirvisaaren ja Halla-ahon poliittinen unioni kun tuli kohtuullisen selväksi taas eilen eduskunnan käsitellessä Halla-ahon lakialoitetta, jossa halutaan höllentää lakia kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Hirvisaaren puheen voi lukea herran omilta kotisivuilta täältä. Mainittakoon muuten, että kun tänään aamulenkillä ollessani kuulin radiosta jutun aihepiiristä ja pätkän Hirvisaaren eilisestä eduskuntapuheesta, oli herra todella, todella innostunut kiihkeästi asiastaan. Ei paljoa kuulostanut siltä, että monoa oli juuri tullut omilta porukoilta, vaan nuiva perussuomalainen liekki paloi ja kovaa.

Hirvisaaren ja tietty Halla-ahon ohella lakialoitetta (jolla ei siis ole mitään läpimenon mahdollisuuksia) kehua retostelivat perussuomalaisten kansanedustajat Olli Immonen, Ismo Soukola ja Juho Eerola. Kaikkiaan 11 puolueen kansanedustaja on allekirjoittanut lakialoitteen. Hirvisaarella ja Halla-aholla on muuten kansanedustaja-ajaltaan lainvoimaiset tuomiot kyseisestä rikoksesta, eikä tämä Soinia aikanaan paljoa haitannut. Toki tämä takinkäännön mestari toista tästäkin asiasta oli sanonut.

Vaikka kenkää siis Hirvisaarelle perussuomalaisista tulee, jää edelleen miehen poliittinen linja puolueeseen elämään Suomen Sisu – siipeen. Se edustaa ehdottomuudessaan, tolkuttomuudessaan, ihmisvihamielisyydessään nykyistä taistolaisuutta, jota tosin kokoomusnuoret yrittävät kovasti kompata.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (65 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Keskittyisit sinäkin niihin sateenkaarilippuihin ja sirpalepuolueesi ongelmiin.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Leskinen myönsi tappionsa.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Niinkö...ajatteleppa Leskistä sateenkaarilippua heiluttamassa...ei KOSKAAN!!

Terveisin
Seppo Leskinen

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Kiitokset tästä kommentista Seppo. Muuten, pari päivää sitten eräässä blogissasi sinäkin tavallisena riviperussuomalaisena (sellainen ymmärtääkseni olet) kirjoitit, että mikään Hirvisaaren sanominen hävetä.

Seppo Leskinen: "Eipä hävetä ei...Hän, James, ei ole puhunut eikä kirjoittanut mitään sellaista, josta pitäisi hävetä."

Lähde: http://janne684.puheenvuoro.uusisuomi.fi/150726-ha...

Olet kirjoittanut kyseisestä veikosta myös seuraavan ihannoivan kirjoituksen:

http://leskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/112722-hi... (kehut mm. herran viisaita sanoja)

Joten eiköhän ole aivan perusteltua todeta, että Hirvisaaren ajatukset jaetaan vahvasti myös riviperussuomalaisisten joukossa, ei toki kaikkien.

Petri Haapa

Leskinen on kommentoinut itsensä pussiin viime aikoina aika useasti. Mutta kun mies ei omien sanojensa mukaan kykene häpeän tunteeseen, niin...

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Ihannoimasi homoliitot ovat minulle yhdentekeviä, mutta sisimmässäni en niitä koskaan pidä normaaleina. Meitä on moneen junaan, ja osa jää vielä asemallekin.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

En mää ihannoi homoliittoja Seppo rakas. Mun mielestä ihmisten tulee olla tasa-arvoisia. Blogin aiheeseen voisi tosin paljon paremmin liittyä se, että miten riviperussuomalaisena kommentoit aiempia kirjoituksiasi, joissa fanitat suuresti Hirvisaarta?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

En häpeä enkä kadu sanojani. Olen tasapainossa ajatusteni ja perussuomalaisuuteni kanssa. Olen suorastaan ylpeä perussuomalainen. Tällainen tavallinen isänmaallinen (ei kiihko) oman kansan parasta ajatteleva ihminen. Minulle on yhdentekevää, mitä lippua toiset heiluttavat. Se tässä vaan kummastuttaa, että perussuomalaisten menestys on suorastaan myrkkyä ns. vanhoille puolueille. Mutta sille löytyy selitys kateudesta ja omien etujen sairaanomaisesta puolustamisesta. Näin tää on...kyllä kansa tietää!

Terveisin Seppo Leskinen

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #14

OK, eli James Hirvisaaren teksteissä ja niin edelleen ei ole mitään hävettävää mielestäsi. Selvä juttu. Herran nettijutuista (jotka ovat vallan kelpo settiä nähtävästi mielestäsi) seuraavassa pieni kimara:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/hirvisaaren%20...

Muutama poiminta Hirvisaaren nettiin tuuttaamasta matskusta edellisen jutun pohjalta:

Seppo (Lehto) on aivan uskomaton seura- ja huumorimies. En muista, koska olen nauranut niin paljon kuin eilen. (24.7.2013)

Sain vaikutelman, että tuon puhelinhaastattelun aikana pojutoimittaja runkkasi kiihkeästi. (20.7.2013 haastattelustaan Ilta-Sanomissa)

Minun puolestani voisitte mennä mahojen lehmien ja tuhkamunien kanssa jonnekin prometheusleirille keskenänne fantasioimaan. :D (20.7.2013 vastaus edellisestä twiitistä kysyneelle)

Nuo punapersepaviaanit eivät ymmärrä, ettei pilkan kohteena ole ihmisen ihonväri vaan heidän oma typeryytensä.

Nuo omalla erinomaisuudellaan onanoivat imbesillit ihra-aivot pukevat maailmaa MAO-univormuun piilottaaksen oman rumuutensa.

Nuo oman kateutensa läpimädättämät visvasyyläiset räkäpäät sensuroivat SANOJA saadakseen omalle valheelleen lisää elintilaa.

Melkein säälittäisi moinen munattomuus, ellei niin paljon oksettaisi tuo typerän omahyväsiyyden etova löyhkä. Pahoja ovat.

@jameshirvisaari #punapersepaviaanit #lehtineekerit #muumimammat #tuhkamunat #mahot lehmät #Suomen raiskaajat #raatokärpäset

(19.7.-20.7.2013 James Hirvisaaren vaimo lähetti seitsemän twiittiä, jotka kaikki James Hirvisaari retwiittasi. Twiitit on sen jälkeen poistettu.)

Erkka Matinolli Vastaus kommenttiin #15

Mikä tarkoitus näiden twiittien ylösnostamisella on? Sekö, ettei saa puhua rumia, vai se, ettei kansanedustaja saa puhua rumia?

Onko näistä twiiteistä tai Hirvisaaren muista sanomisista tahi teoista joku loukannut itsensä fyysisesti, loukaantunut henkisesti, vai loukkaantunut muiden puolesta?

Jos natsitervehdyksestä ei rankaista, niin mihin se johtaa?

Kansanmurhaan?

Mitä perussuomalaisille pitäisi tehdä. Eristää politiikasta parlamentaarisin keinoin? Eristää ne ihmiset joita epäillään rasisteiksi, vai pidättää puoluejohto, sekä mahdolliset natsit ja kieltää puolue?

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #19

Twiitit nostin esiin kö Leskinen on aiemmin todennut, ettei Hirvisaaren kirjoituksissa ole ollut mitään hävettävää.

Perussuomalaisissa on paljon tolkkua väkeä mielestäni. Mutta niin kauan kun Hirvisaarella on erittäin vahvasti hengenheimolaisia puolueessa, niin näistä epäkohdista tulee kirjoittaa. Tällainen öyhöttäminen varmasti on omiaan vaikuttamaan siihen, katsovatko muut puolueet persut yhteistyökykyiseksi toimijaksi.

Reijo Tossavainen

Vassari unohtaa Markus Mustajärven ja Jyrki Yrttiahon...

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

... ja Tossavainen blogin aiheen.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Tämä nyt ei ole valtakunnan ykkösuutinen, että Tossavainen näin menettelee :)

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Markus Mustajärven ja Jyrki Yrttiahon erittäin hyvät ystävät (Hirvisaari on nimittäin ylistänyt Seppo Lehtoa muun muassa profeetaksi, myyt.inmurtajaksi ja kansallissankariksi: http://sakutimonen.blogit.fi/files/2013/10/profeet...) tuskin tulevat tekemään natsitervehdyksiä eduskuntaan.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kai nyt sentään ainakin Paavon ystävät voisivat heilutella sateenkaarilippuja...vai mitä?

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #11

Seppo, sateenkaariliput eivät taida liittyä aihepiiriin, joka on vähemmän raikkaan natsitervehdyksen tuulahduksen edelleen tietyllä tavalla vaikuttava jutska osassa perussuomalaisia.

Tämä kommenttisi vain taasen osoittaa kyvyttömyytesi vastata mihinkään aiheeseen liittyvään. Kiva olisi tosin kuulla vaikka kommenttisi aiempiin näkemyksiisi Hirvisaaresta, mutta lienet taas täysin kyvytön niitä antamaan, vaikka blogiraidalle kommentaariasi tunget.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #13

Muakin kyllä jaksaa ihmetyttää natsiterveydyksen vertaaminen sateenkaarilipun heiluttamiseen. Miten joku voi mielessään yhdistää nämä kaksi symbolia, joita toinen on positiivinen noin yleisesti, ja toisen alla on tapettu tuhansia ihmisiä.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #22

Saara. Jos oikein pinnistellään, niin kyllä näitä voi verrata. Suomessahan tuota natsitervehdystä ei ole lailla kielletty, mutta hyvin paheksuttavaa se on. Ei tietysti sateenkaarilipun heiluttelukaan ole laissa kielletty Venäjällä, mutta siellä se on hyvin paheksuttavaa. http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1288590...

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #26

Jos oikein pinnistellään, niin Suomen eduskuntatalo saattaa olla eri asia, kuin urheilustadion Venäjällä. Toiseen kuuluu lippujen heiluttelu, toiseen ei kuulu heiluttelu mihinkään suuntaan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #11

Mikähän intohimo Persuilla on siirtää puheenaihe aina homoihin...?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #41
Urpo Upi Tamminen

Vasemmistossa kyllä on hyvin näkyvillä natseja ihannoivaa politiikkaa mm. juutalaisten suhteen. Samoion antisemitismiä julkisesti ihanoivat ja harjoittavat muslimit ja vasemmisto kaveeraa erittäin hyvin keskenään. Eli natsismia esiintyy tavalla jos toisella vasemmistossa.

Vielä se perusasia eli kun lisätään sosialismin uhrit, niin eipä kannattaisi paljon rintoja röyhistellä. Hitler oli melkein pikkutekijä Stalinin rinnalla, mutta Stalinista ei paljon kohista. Miksiköhän?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #12

Eli "älä hauku muslimeja ja tuomitse heitä kategorisesti" on yhtäkin "ole natsi"? Aika kaukaa haettu. Varsinaiseen holokaustiin käsittääkseni muslimeilla ei juuri ollut osaa tai arpaa.

Erkka Matinolli Vastaus kommenttiin #23

Korjaapa hieman sitten käsitystäsi faktatiedolla.

Tästä voi aloittaa.

http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/dokumentit/historia...

Urpo Upi Tamminen Vastaus kommenttiin #23

Saaran kannattaisi tarkistaa faktat ja historin lisäksi nykyinen yhteistyö muslimien kanssa, jotka avoimesti ovat umpirasisteja ja kunnioittavat natseja. Siispä ei ole kaukaa haettua vaan erittäin erittäin läheltä ja kompaktisti näkyvää asiaa.

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Jassoo, Trolli-Tossavainen puhuu taas ohi blogin aiheen.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Mikä se on se Hirvisaaren linja? Kuinka se poikeaa Arhinmäen linjasta?

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Hirvisaaren linja (jota herra on itse maustanut myös esim. tuosta Verkkouutisten jutusta löytyvillä pläjäytyksillään) löytyy aika paljon vaikka täältä. Jussi Halla-aho ja kumppanit ovat samaa mieltä herran kanssa:

http://www.vaalimanifesti.fi/

Arhinmäen linja poikkeaa ns. lievästi tuosta.

Olavi Mansikka

ei näistä kohosen tapaisista kannata välittää. itse kannatavat aatetta joka surmaamien ihmisten määrää ei edes pystytä selvittämään... kannattavat että kaikki yhtä huonossa asemassa... ja mitään tapoja ei ole koska saa rikkoa laki jos kokee lain eetisyyden olevan väärin. siis rikkoa eikä vaikuttaa laillisin keinoin...

Pentti Järvi

Eipä ollut (taaskaan) häävi kirjoitus Kohoselta. Hiukka malttia, poika!

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Kiitokset palautteesta. Joskin kirjoitus on osaltaan tehnyt tehtävänsä, kun ihminen sukeutuu sitä kommentoimaan :)

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Kirjoittaja avaa koko kirjoituksen ja loppukaneettinsa sanalla "vaikka". Tällä halutaan viestittää, että aivan sama, mitä puolueen pj. tekeekin niin se on aina väärin päin.

Kirjoittaja on nyt vain päättänyt, että näin käy. Sitten suljetaan kaikki reseptorit varmuuden vuoksi, ettei oma mielikuva pääse järkkymään.

Eikö olisi viisaampaa katsoa, että mitenkä tässä tulee käymään?

Pentti Järvi

jep, sitä tarkoitin kehottaessani malttamaan mielensä.

(Ruotsissa muuten sairaanhoitaja on sjuksköterska, olkoonkin manlig sellainen.)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

När jag vistades i Stockholm, så var jag anställd som vårdare.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Pointti oli se (jonka nääkin varmasti tajusit sinällään, joskin olet mahdollisesti sen suhteen eri mieltä, ja siihen sinulla on tietenkin täysi oikeus), että kenkää Hirvisaaren kanssa samoin poliittisesti ajattelevia on paljon perussuomalaisessa eduskuntaryhmässä.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Ei sitä voi puuttua siihen, miten ihmiset ajattelevat. Äänestäjät ovat nämä valinneet, ja tässä kohtaa pitää katsoa, millä argumenteilla eduskuntaan on noustu. Siitä näkee, miten kansalaiset ajattelevat.

Huono ja mauton käytös on se, mikä näkyy ulos - ja mitä voidaan arvioida. Tässä tapauksessa tehtiin juuri näin.

Ehdotan edelleen, että nyt olisi viisaampaa ehkä katsoa, miten sen huonon ja mauttoman käytöksen kanssa käy.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #32

Eihän toki vaikka Jussi Halla-aho ole viime aikoina päässyt samantyyppisiin sfääreihin James Hirvisaaren kanssa ja Timo I Suuren ammuttua erotuskanuunalla suu pysyy varmasti soukemmalla railakkaimpien muotoiluiden suhteen. Mutta herrojen poliittinen linja on samantyyppinen, korkeimmassa oikeudella kummallakin omalla tapaa koeteltu.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä Vastaus kommenttiin #33

He ovat lainsäätäjiä, jotka arvioivat sitä, millaiset lait meillä tulee olla. Työ katsotaan niin tärkeäksi, että se on tehtävä hyvällä käytöksellä. Siksi tästä episodista tuli myös huomautus. Eikö samalla logiikalla sitten pitäisi kritisoida tällaista huomautusten antamista aivan turhana, koska ei se kuitenkaan mitään muuta?

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #34

Jos ilkeästi sanotaan, niin Hirvisaari ja Halla-aho ovat opposition napinpainajia, jotka häviävät varmaan kaikki äänestyksensä. Toinen heistä on kohta eri eduskuntaryhmässä. Jää nähtäväksi, onko se ryhmä Hirvisaari vai saako Muutos 2011 oman eduskuntaryhmänsä.

Jos viittaat huomautuksilla herrojen tuomioihin, niin eiväthän ne turhia ole, vaan oikeuden toteamia lainvoimaisia juttuja. Halla-aho tosin siistinee tosissaan jatkossaan suuta entistä enemmän, eikä toivone ainakaan julkisesti Kreikkaan sotilasjunttaa ja panssarivaunuja:

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/tahan-on-tultu/oi...

Tämä näkemys tosin taisi johtaa siihen, että Halla-aho sai pariksi viikoksi määräaikaisen erottamisen persuryhmästä.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä Vastaus kommenttiin #35

Eihän Halla-aho mitään panssarivaunuja tai sotilasjunttaa toivonut. Hän ilmaisi, että jos siellä aiotaan saada vaaditut säästötoimet lävitse niin se tuskin onnistuu nykyporukalla.

Ajatellaan asiaa vaikka näin kotoisalla kannalla: esitetään alkoholille kieltolaki, ja julistetaan saunat ja makkarat laittomiksi. Joku näkee, että tästä kansalaiset kyllä suivaantuvat niin, että nousevat barrikadeille ja ilmaisee, että tuossa tilanteessa tarvitaan karhuryhmä patrolloimaan katuja.

Ei siinä silti mitään karhuryhmän katupatrollointia toivota.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #37

Riippumatta edes siitä mitä Halla-aho oikeasti toivoo (josta minä tai sinä emme loppupeleissä voi koskaan saada tietää, koska ajatuksenlukuun tuskin kykenemme) se lausunto (olkoonkin FB-kommentti vai mikä oli) osoitti myös parlamentaarikolta täydellistä harkintakyvyttömyyttä varsinkin ottaen huomio hänen tehtävänsä hallintovaliokunnan peejiinä. Ja kun tuollaista toivoo, niin eiköhän se kerro aika paljon herran ajatusmaailmasta, vaikkakin näkemykset kuinka yrittäisi näkemyksensä sarkasmin, ironian, parodian tai muun kainalopiereskelyn huumorimereen hukuttaa.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä Vastaus kommenttiin #38

Ensin mainitset, ettei voi tietää, mitä toinen toivoo. Näin varmasti onkin, ellei toivettaan esitä. Sitten se toivominen taas hiipii sieltä jostain juntattuna (ei sotilasjuntalla sentään?) takaraivosta esille.

Minulle se kertoo siitä ajatusmaailmasta, että hän näkee Kreikan hallituksen yrittävän mahdotonta. Ja kuten nyt varmaan on tullut ilmi niin nämä troikan kaavailemat asiat eivät ole menneetkään ihan niin kuin ne paperille piirrettiin.

Sitä me emme tiedä vielä, oliko Halla-aho täysin oikeassa. Sen näemme sitten, jos sinne Ateenan katukuvaan ne panssarivaunut ilmestyvät.

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #37

Rrakastan logiikkaa!

(toisaalla neuvottiin olemmaan menemättä Kohosen blogiin, mutku täällä on logiikan taitaja kans)

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä Vastaus kommenttiin #35

Ah, viittasin nyt hiljattain pidetyn istunnon alkajaisiksi ladottua huomautusta. Huomasin vasta jälkeen päin, että tällainenkin asia oli meillä keskustelussa.

Gunnar Lahti

Eipä ole kehumista nykyisissä US:n bloggaajissa. Blogi on tyypillistä äärivasemmiston höpinää.

Mitä jutun alkuperään tulee niin valokuvan perusteella Seppo Lehdon veltohko kädennosto ei ollut natsitervehdys.
Ohessa kuvia aidosta natsitervehdyksestä. Natsitervehdyksessä (saks. Deutscher Gruss) käsi nostetaan terävästi suoraksi etuviistoon. Vain Hitler itse teki tästä poikkeuksen.
Viite: http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys

Lehdolla, Hirvisaarella, Suomen Sisulla jne. ei ole mitään tekemistä Saksan jo aikaa sitten kuopatun kansallisosialistisen puolueen kanssa.

Ehkä on hyvä muistaa että Saksan kansallisosialistinen puolue oli oikeastaan teidän vasemmistoliiton sisarpuolue.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Videonpätkällä Lehto "höpisee" sävelmää die Fahne hoch, joten tarkoitus kyllä on selvä vaikka toteutus ei kenties mallisuoritus olisikaan.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Gunnar Lahti

Kiitos lisätiedosta.
Joka tapauksessa kansallissosialistit ja Suomen kommunistien ja stalisnistien perillinen vasemmistoliitto ovat sukulaissieluja. Hitler ja Stalin löivät kättä päälle.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Hörst wessel Lied? Joo, olen samaa mieltä. Tässä yhteydessä ei jää tulkinnanvaraisuutta.

Biisi on hyvä musiikillisesti, mutta sen kanssa saa olla tarkkana, ettei sitä yhdistä muihin konteksteihin.

Pentti Järvi

Sepon (Lehto) pitää olla skarpimpi zum nächsten Mal. :)

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Ööh.

Vähän saman tason logiikkaa kuin sillä perussuomalaista kenkää saaneella valtuutetulla, joka vetosi pari viikkoa sitten muun muassa siihen, että teki Hitler-tervehdyksen väärällä kädellä ja näin kai sitten ei niin paha juttu olisi hänen hommelinsa.

Marko Huttunen

Eeh.

Joskus toivoisi että ihmiset jotka kritisoivat jonkun toisen ihmisen kirjoituksia, edes lukisivat ne. Kohonen kuuluu tähän semiammattilais-mielensäpahoittajiin joka toistelee jonkun kolmannen polven mielensäpahoittajan juttuja muistellen jotain hesarin juttua jossa sanottiin jotain. Jostain mitä Halla-aho oli (kai) kirjoittanut.

On siinä mennyt viinilasi jos toinenkin moista ihmisvihaajaa päivitellessä. Vaan Kohosen blogi olisi vaikuttavampi jos blogisti olisi lukenut Halla-ahon turinoita. Tiedoksi Kohoselle, Halla-aholla on ihan oma blogi, halla-aho.com/scripta. Sieltä kun lukee ja kauhistelee, jos kauhistelua löytyy, niin vaikuttaa fiksummalta kuin kauhistellessa jotain olematonta.

Hirvisaarella alkoi kyllä harkintakyky olla pahemman kerran hukassa, sitäpähän sai mitä tilasi.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Eipä tullut yhtään viinilasia (tai muuta päihdettä) nautittua näitä kirjoitettaessa, kiitos kuitenkin asian pohdinnasta. Oon kyllä Halla-ahon blogia lueskellut (ei kyllä kuulu päivittäiseen seurantaan) ja muutenkin ko. kansanedustajan ulostuloja seurannut.

Jos nyt tuoreita herran näkemyksiä ottaa esiin, niin tuo ehdoton ei kärsimysen keskeltä tuleville syyrialaispakolaisille (joita Timo Soini elokuun lopusssa mielihyvin sinällään fiksustikin oli valmis ottamaan vastaan) osoittaa taas sitä, mikä on herran aito näkemys ja tahtotila näiden asioiden suhteen.

Marko Huttunen

Suvaitsevaisto tappaa Syyriassa tuhansia paikan päälle tuomalla muutamia hyysättäviä omatuntonsa iloksi ja kansainvälisiksi näytekappaleiksi Suomeen. Kustannustehotonta ja epäinhimillistä.

Olen herra Halla-ahon kanssa täysin samaa mieltä että moinen toiminta on tolkutonta.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Voithan nää toki tuota mieltä olla. Itse olen kukkahattupunavihersuvakkina sitä mieltä, että ihmisiä on autettava myös ottamalla hätää kärsiviä Suomeen, vaikka sitten "hyysättäviksi".

Pentti Järvi

Vaikka samalla rahalla voisi auttaa tuhansia enemmän/paremmin?

ok.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Natsit halus Suur-Saksaa, ja Vasemmistot on toteuttaneet sitä.
Hitler kääntyy haudassaan Arhimäen takia.

Perussuomalaiset tekee kaikkensa, ettei Suomi olis osa Suur-Saksaa.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Ööh.

Pikkainen muistutus: Ainoat, joka viime aikoina (pari viikkoa) on tähän historian kalmoja esiin kääntelevään natsihommaan on olleet perussuomalainen valtuutettu ja kansanedustaja, jotka tosin molemmat ovat saaneet tämän jälkeen omista ryhmistään kenkää. Perussuomalaisista varmasti iso osa on tolkkua porukkaa, mutta äänestämällä heitä on voinut saada tällaisia kavereita mukaan päättäviin elimiin.

PS. Äsken lähti muuten tästä blogista ensimmäinen kommentti (ei Tapani Pollarin) ikinä taivaan tuuliin. Umpirasistista saastaa ei tänne tarvita, kriittinen keskustelu aiheesta kun aiheesta on toki tervetullutta.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Olli, se että avauksia satelee "tervehyksestä", se estää talouslukujen kirjoittelijoiden kirjoitukset ja mielenkiinnon täällä ololle.
Ehkä se on perussuomalaisia vastaan ainut keino.

En haluakkaan kirjoittaa rasistisesti enkä haukkua ketään, sillä mulla ei ole siihen varaa.

Teot voin tuomita mutta en ihmistä.

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #60

Jaa ettäkö talouslukuja? Siitäpä ei ole kyse. Saapi ihan varmasti esittää monenlaista juttua sieltäkin puolelta. Jokseenkin näiden Syyrian pakolaisia ankarasta mollaavien, nähtävästi puoluetovereidesi kannattaisi muistaa Soinin näkemys tähän asiaan (joka on mielestäni ihan fiksu): ”On täysin selvää, että inhimillisen katastrofin myötä, niin kun kansainvälistä taakkaa jaetaan, niin Suomi ei voi - eikä pidä olla ulkopuolella.”

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/soini-ope...

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari Vastaus kommenttiin #61

Olli, oon aina ollu valmis myöntymään että jopa minun verorahoista autetaan hädässä olevia.

Mutta miten niitä euroja parhaites osataan ohjata niin, että mahdollisimman moni sais siitä hyödyn pitää joka kerta miettiä erikseen.
Ja seurata tilannetta kokoajan.

Ja Suomeen tuomalla pari kaveria, ei auta 10 000 sinne jäävää.
Sitä sanon vain oman peilikuvan kirkastamiseks.

Nyt on käymässä talouden takia niin, että meiltä on rahat loppu itseltämme, ja joudutaan ottaa velkaa myös ulkomaanapuun. Kauanko taloutemme sen kestää?
Eli johonkain tulee karsintaa väkistis.

Arhinmäki olis voinu jättää eri vasemmistojen nuorisotuista samoin kuin muidenki, hätäapuvararahaa käyttöön juuri tällaiseen.
Samoin kuin eri taideryhmille jaettavistaan.
Mahtaa vasemmistolaisillekkin nuo olla tärkiempiä?.

Oletko samaa mieltä?

Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen Vastaus kommenttiin #62

Vähän on viestisi sekavaa ajatuksenjuoksua. Ihan rehellisesti ja vilpittömästi.

Olisiko siis Suomen pitänyt kantaa vielä laajempaa vastuuta Syyrian tilanteesta Ruotsin mallliin, joka on 15 000 jo ottanut? Suomi noin 70, joten ei pääse väittämään että ovet olisivat jotenkin sepposen selällään ollun Joka tapauksessa selvää on, että osavastuu meidän on tilanteesta pitänyt kantaa ja hallituksen kannattama linjausi uusien syyrialaispakolaisten vastaanotosta on aivan hyvä. Syyrian naapurimaat ovat jo äärimmäisen paljon ottaneet tappamista pakoon lähteneitä vastaan ja kaikkea ei voida laittaa näiden köyhien maiden kustannettavaksi

Päätös pakolaisten vastaanottamisesta on tehty ministeri Räsäsen hallinnonalalla ja hänen määrärahoistaan. Lienet kunnallispolitiikassa mukana ja ymmärtänet ehkä, ettei vaikka kulttuuritoimenjohtaja voi noin vain vaikka sote-puolen rahoista mennä päättämään, joten Arhinmäen määrärahat (joka kaiketi oli sinulta vain populistinen heitto) ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Mutta jos haluat tehdä populistisen vertauksen, niin yhtä lailla perussuomalaisten puoluetoimisto (joka sekin on kikkailtu puoluetuen harmaata aluetta käyttäen säätiölinjauksen mukaan) maksaa saman verran kuin nämä Syyrian pakolaiset.

Kaiken kaikkiaan sekin osoittaa, että kyseeessä on erittäin pieni summa. Jos populistisesti alkaa vääntämään (ja epärealistisesti), niin mieluummin minä ottaisin sen rahan vaikka Hornetien ilmasta - maahan ohjuksista (jota käytetään hyökkäämiseen, ei puolustamiseen) , joiden yksikkötilaushinnat ovat miljoonia euroa. En taiteesta, joka luo elämään aika hiivatin paljon sisältöä.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Olli, googlella löytyy kaikkea kivaa.

Yks lause, saa vaikka mitä juttua. (" Arhinmäki jakoi ").
Ja ne mitä se on jaannu, saatais varmasti paljon kriisiapua.

30 000 euroa pelkästään vasemmistolais-räppärille.

Kuten varmaan näät, etten kuulu rasisteihin.

Marko Huttunen
Käyttäjän OlliKohonen kuva
Olli Kohonen

Minä sellaisen tässä blogissa määrittelen. Jälkikäteen ajateltuna olisi varmaan aiemminkin jo virtuaalista pyyhekumia heiluttaa.

Toimituksen poiminnat